Sukkerfri Baileys

ÅH LYKKE!

Tenk at noe så enkelt kan gjøre meg så glad:)

I over 6 år har jeg blitt syk av sukker, og er det noe Baileys er fult av, så er det sukker.

Jeg har virkelig savnet å ha en skvett oppi kaffen min i lystige lag, og av og til, når jeg har vært svak i sjela, så har jeg falt for fristelsen, trosset alle sykdoms symptomer og drukket litt likevel.

Men nå er løsningen her: Hjemmelaget Baileys!

Himmelsk godt!

Dette trenger du:

4 dl fløte( gjerne laktosefri )

6 ss sterk kaffe

3 eggeplommer

100 gr. Tagatesse

1 stor og toppet spiseskje kakaopulver

3 dl whiskey

Slik gjør du:

Ha Tagatessen i den varme kaffen. Rør til Tagatessen er løst opp.

Bruk en gaffel og pisk inn eggeplommene og kakao.

Ha deretter i fløte og Whiskey. Røres godt sammen og helles på en flaske med kork.

Settes i kjøleskapet, helst natten over, slik at smakene får satt seg.

Klarer du ikke å vente, så går det helt fint også:)

Jeg anbefaler at du prøver deg litt frem, med både søtning og whiskey. Jeg har kommet frem til at dette er den perfekte blandingen til meg, men det kan jo hende at du vil ha det søtere, eller en kraftigere whiskey smak.

Alt er lov, er det ikke?

 

#hjemmelaget #heimelaga #oppskrift #drikke #baileys #sukkerfri #sukkerfritt #utensukker #laktosefri #utenlaktose #laktosefritt #kunstigsøtt #søttsunt #naturligsøtt #kremfløte #whiskey #søtt 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg