Fishermans Pie

 

Jeg er veldig glad i alle former for potetmos, spesielt om det er mange gode smaker blandet sammen.

Dessverre så spiser jeg ikke så ofte poteter lenger, pga. stivelsen, og da skal det være skikkelig god og smakfull mat som får meg til å skeie ut. Denne retten her, er en av dem.

Kos deg.

Du trenger:

600 g poteter

1 gul løk

1 rød chili

1 ss olje

3 dl viking melk

1 ss smør

2 ts Dijonsennep

500 g torsk

400 g grønne erter

300 g hvitost

smak til med salt og pepper

Slik gjør du:

Skrell potetene og kok dem i usaltet vann til de er møre. Hell av vannet og mos grovt. Tilsett smøret og melken. Rør inn sennep, salt og pepper.

Grov hakk løken, fin hakk chillien og surr dem i oljen på svak varme i ca. 5 minutter. Skjær fisken i biter. Vend løk, chili, gulrot og erter inn i potetmosen. Tilsett fiskebitene tilslutt.

Ha blandingen i en ildfast form og topp med revet ost. Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

Serveres med masse salat.

#pai #oppskrift #mat #middag #potetmos #fisk #hjemmelaget #heimelaga #fishermanspie 
 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg