Karamellpudding – sukkerfri og melkefri


Hei dere.

Eggefaste er veldig aktuelt om dagen, og jeg deler derfor en søt og enkel rett, som jeg har brukt når jeg har eggefastet. Den smaker ikke egg, og jeg vet at det er noe som dere som eggefaster har ønsker om.

OBS: dette er et gammelt og populært innlegg, og derfor er bildene ikke tilpasset eggefaste. 

På eggefaste spises disse karamellpuddingene som de er, uten tilbehør.

Det er farlig godt:)

Du trenger:

2 egg
60 g kremost, gjerne melkefri variant
1 dl vann
1 ss sukrin gold
1 ts karamell dip fra Walden Farm(denne får du hos Helsekost med godt utvalg, eller du kan kjøpe den HER på Iherb). 

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 160 grader. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt blanding.

Hell i to porsjonsformer. Plasser formene i en ildfast form. Hell vann i den ildfaste formen, halvveis opp på sidene av formene.

Stekes i vannbad, i 30 minutter, eller til de har stivnet.

Avkjøles i minst en time (eller over natten) før servering.

Jeg dobler oppskriften når jeg lager disse. 

De holder seg noen dager i kjøleskapet – hvis du klarer å la dem stå i fred da..

#sukkerfri #karamellpudding #glutenfri #dessert #oppskrift #lunsj #lunch #pudding #søttogsunt #suntsøtt #hjemmelaget #heimelaga #lchf #lavkarbo #lavkarbodessert #eggefaste #måltid #enkelt #utensukker #sukrin #naturligsøtt #karamell 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg