Sukkerfri karamell

Du Trenger:

4 dl fløte

50 gram meierismør

7 ss Fiber Sirup Gold (den brune), kan erstattes av Vanlig Sukrin Gold

100 gram mørk sjokolade 70% eller 80%

Slik gjør du:

Ha fløte, smør og fibersirup i en kjele og kok opp.

Skru ned varmen og la blandingen putre for seg selv, Rør litt av og til for å kjenne på konsistensen.

Koketiden er variabel, og du må regne i alle fall 50 minutter. Men det er vel verdt ventetiden:)

Når massen har tyknet, så heller du den over i en bakepapir kledd brødform.

La stå på benken å kjøle seg litt, så settes den i kjøleskapet.

Når karamellen er kald, smeltes sjokoladen over vannbad og helles over.

Avkjøles på nytt i kjøleskapet.

Kan oppbevares i kaldt, i over en uke, men jeg spiser den opp fortere den det da:)

#sukkerfrikaramell #sukkerfri #karamell #søtt #godt #oppskrift #sjokolade #sukkerfrisjokolade #80%sjokolade #70%sjokolade #søtsug #søttogsunt #suntogsøtt #suntsøtt #stillersøtsuget #hjemmelaget #heimelaga #naturligsøtt  

 

 

5 kommentarer

Siste innlegg