Enkel Blomkål Pizza

Blomkål pizza, kan det bli lettere?

Jeg har lest om dette lenge nå, og egentlig tenkt at det var litt strevsomt, med koking og styring.

MEN, så feil kan man ta!

Dette var jo enklere – og raskere, enn den tradisjonelle hvetemel pizza bunnen. Denne gangen valgte jeg å bruke bacon og spekeskinke, men her velger du selv, akkurat det du vil ha på toppen. Gjerne som kjøttfritt alternativ også:)

Prøv selv:

Du trenger til Pizzabunnen:

1 Blomkålhode

2 egg

salt

Du trenger til topping:

Revet ost – jeg anbefaler en med mye smak

Tomatsaus og 1 tomat i skiver

Oregano, hvitløk, og løk i strimler

3 stk. Bacon skiver

3 stk Serrano skinke

Slik gjør du:

Vask og kutt opp blomkål i biter. Ha i foodprosessor, sammen med de to eggene og salt. Kjør til en flytende masse.

Bruk en slikkepott til å stryke massen ut over et stekebrett med bakepapir.

Stekes i oven på 190 grader i ca. 15 minutter.

Ta ut av ovnen, og ha på valgfri topping. Stekes videre til osten har smeltet, og fått litt farge.

Bunnen er mykere en den vanlige pizzabunnen, så jeg spiste den med kniv og gaffel. Endene skar jeg opp i små biter, som på bildet, og disse var sprø nok til at de kunne spises med fingrene.

Pizzaen ble for mye mat for meg, så jeg frøs over halvparten i serveringsstykker, og jeg gleder meg til å kunne ta opp et av og til, når jeg trenger noe raskt og enkelt.

#blomkålpizza #blomkålpizzabunn #pizza #oppskrift #middag #glutenfri #melfri #glutenfritt #hjemmelaget #heimelaga #middagstips #matfrabunnen #mat #enkelt #lettvint #melkefri #bacon #skinke #lørdagskos #lchf #lavkarbo #lavkarbomat #lavkarbopizza

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg