Karamell pudding, sukkerfri og melkefri

Hei dere.

Nå nærmer det seg mai, og mange fri dager, men ikke minst 17. mai.

Har du tenkt på hva du skal spise?

Det har jeg.

Etter alle disse årene, er min erfaring, at det er best å ta med meg noe godt, og om det viser seg at det ikke er alternativer for meg, så går jeg ikke på en smell. Da har jeg og magen det best.

I år tenkte jeg at karamellpudding, – det er vel fest desserten over alle.

Det må vel gå å lage sukkerfritt, vel. Og ja, etter litt prøving å feiling, så er jeg veldig fornøyd med resultatet.

Du trenger:

2 egg
60 g kremost, gjerne melkefri variant
1 dl vann
1 ss sukrin gold
1 ts karamell dip fra Walden Farm(denne får du hos Helsekost med godt utvalg, eller du kan kjøpe den HER på Iherb). 

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 160 grader. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt blanding.

Hell i to porsjonsformer. Plasser formene i en ildfast form. Hell vann i den ildfaste formen, halvveis opp på sidene av formene.

Stekes i vannbad, i 30 minutter, eller til de har stivnet.

Avkjøles i minst en time (eller over natten) før servering.

Jeg dobler oppskriften når jeg lager disse. 

Jeg har dem også som lunsj sammen med noen bær.

Blåbær anbefales på det sterkeste.

#sukkerfri #karamellpudding #glutenfri #dessert #oppskrift #lunsj #lunch #pudding #søttogsunt #suntsøtt #hjemmelaget #heimelaga #lchf #lavkarbo #lavkarbodessert #eggefaste #måltid #enkelt #utensukker #sukrin #naturligsøtt 

 

1 kommentar

Siste innlegg