Proteinrik banan ostekake

Jeg elsker banan.

I alle varianter!

Til og med pålegget Banos var en favoritt hos meg tidligere, og det er det visstnok ikke mange som forstår. He he he.

Disse kremete ostekakene er fullstappet med banansmak! Og de kan spises med god samvittighet, fordi de er fulle av proteiner og en dasj honning.

Oppskriften kan lett dobles eller tredobles.

Oppbevar ostekakene pakket i plastfolie i kjøleskapet til du er klar til å spise. De skal nytes kalde.

I morgen skal jeg være på farten hele dagen, og jeg trenger ikke stresse med å tenke på mat, fordi jeg har to slike banan ostekaker i kjøleskapet. De blir med i vesken, og jeg gleder meg til å kose meg med dem. De er så mettende at jeg tar en til forkost, og en til lunsj.

Tenk – så gode er de, at jeg faktisk gleder meg til å spise dem i morgen. Ha ha, må kanskje lage en batch til i kveld.

Jeg gleder meg til deres tilbakemeldinger på disse!

Du trenger:

0,5 dl oppmalt havregryn, gjerne glutenfri

2 ss usøtet eplemos

170 g kremost, myknet

1 ss honning

1 most banan

½ ts maisenna

¼ ts vaniljesukker

2 dråper stevia vanilje

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 150°, sett klar to jumbo store muffins former i papir.

I en liten bolle, rør sammen oppmalt havre og eplemos. Fordel blandingen i to, og legg i bunnen av muffins formene. Stek i 8 – 10 minutter. Avkjøl i pannen.

Bland ​​sammen kremost (jeg brukte en blanding av Philadelfia og kremosten til Rema 1000) og honning til en jevn røre. Bland i most banan, maismel, stevia og vanilje. Spre fyllet på toppen av de avkjølte havrebunnene. Stekes i ca. 22 minutter, eller til midten fortsatt er bittelitt flytende. Avkjøl til romtemperatur i pannen før du dekker med plastfolie. Kjøl i kjøleskapet natten over, eller minst 3 timer før servering.

Tips: oppmalt havre, lager du enkelt i en food prosessor. Puls 5-8 ganger, til en fin oppmalt konsistens.


Himmelsk nytelse!

 

#banan #ostekake #kake #oppskrift #mat #dessert #frokost #måltid #proteinkake #proteinrik #glutenfritt #sukkerfritt #honning #stevia #lunch #mellommåltid #byggesteiner #godteri #glutenfri #hjemmelaget #heimelaga

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg