Brente mandler, helt uten sukker!

 

Til påske er fokuset mitt å finne alternativer til vanlig godteri.

Spesielt i år, med en kilopris på 2,90 har jeg en følelse av at det kommer til å bugne av godteri over alt, og selvfølgelig skal ungene mine

også få påske egg med godteri.

Men må det være butikkkjøpt, syntetisk godteri?

Første runde med sunnere godteri er laget, og dette kan virkelig anbefales!

Jeg postet denne oppskriften for første gang i fjor, og de er så gode at de kan ikke deles nok.

Tenk at det er så godt!

Og så enkelt!

 

Du trenger:

375 g mandler
 2 dl Sukrin Gold
1/2 dl vann
 50 g smør

Slik gjør du:

Legg mandlene på en bakeplate, og rist dem i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Følg med slik at de ikke blir for tørre.
Ha Sukrin Gold og vann i en stekepanne, kok opp og ha i mandlene.

La det koke på middels varme til massen tykkner og blir brun. Mandlene skal nå ha fått en mørkere farge. Tilsett smøret og la det koke videre i noen minutter, la massen bli blank. 

Bruk en hullskje og ta opp mandlene fra massen og legg dem over på bakepapir.

Skill mandlene fra hverandre før de blir helt kalde.

Med dette godteriet blir det påske i heimen!

 

Lager du eget påske godt?

 

#brentemandler #brente #mandler #hjemmelaget #heimelaga #sukkerfri #påskegodt #søtt #påske #matinspirasjon #sunt #godteri #sættsunt #naturligsøtt #snop #påske2016 #oppskrift 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg