“hotte” sjokolader – med stevia

Heisan!

Nå er det på tide med noe søtt da dere! Og hva kan vel være bedre enn noe skikkelig sjokolade med litt futt i??

Jeg hopper rett i oppskriften:

Du trenger:

60 gr. Raw Kakao smør (fås i alle Mega og Ekstra butikker)
2 – 4 ss. Kakaopulver
1 ts. Kaffe
1 ts.  kanel
1/2 ts. Kajennepepper
2 ss. Sukrin Gold
2 ss. Sukrin Melis
2 dråper stevia vanilje
En liten dæsj Hav Salt
Kanel til pynt, om du vil

Slik gjør du:


 Riv kakaosmøret på et rivjern, vei opp 60 gr. på kjøkkenvekt. Dersom du har revet for mye, så spar det til din neste runde:)
Ha kakaosmøret i vannbad i en stor bolle. Rør forsiktig til kakaosmøret er ferdig smeltet og glatt. Det tar ca 3-5 minutter. Pass på at du ikke får en eneste dråpe vann i kakaosmøret. da kan du kaste alt, og begynne på ny! 

I det ferdig smeltede smøret, ha i kakao(2 ss), kaffe, kanel, kajennepepper, sukrin melis og gold, stevia og salt. Rør igjen til blandingen er helt glatt. Dersom blandingen er for rennende, justerer du med mer kakao.
Fyll raskt sjokoladen i små konfektformer, eller aller helst silikonformer, da er du helt sikker på at sjokoladen ikke blir sittende fast.
Hurtig frys dem i fryseren i 15 minutter og deretter overføres de til kjøleskapet for lagring i en lukket beholder.
Børst overflaten med kanel eller hvis du er virkelig dristig..- litt mer kajennepepper.

Så kan du nyte en bit varmende sjokolade når du måtte ha lyst!

 

#raw #sjokolade #sukkerfri #oppskrift #hjemmelaget #heimelaga #kakao #stevia #sukringold #sukrin #mat #kos #dessert #melkefri #sukkerfrisjokolade #melkefrisjokolade #naturligsøtt

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg