Søt potet “fries”

Når jeg er i humør for noe søtt og egentlig bare vil ha noe å knaske på… Da er det ingenting som er bedre enn å lage en bolle med søtpotet “pommes frites”. Jeg oppdaget denne oppskriften nylig, og jeg er forelsket! Ikke bare er disse potetene bakt og 100% bra for deg. Kanel og kokos gir en rik søt smak.

Denne oppskriften er så bra, at du vil slikke fingrene dine og ønske du lagde mer!


Hvis du er ute etter en litt mer “middag” versjon, er det bare å bytte ut kanelen, med sort pepper og en dæsj Cayenne, eller du kan prøve en rosmarin og Himalaya salt versjon.

Hvorfor ikke alle?

For 4 porsjoner kokos og kanel søtpotet pommes frites

Trenger du:

4 medium søtpoteter, skrubbet
2 ss kokosolje, smeltet
1/2 ts malt kanel
1/4 ts salt

Slik gjør du:

 Forvarm ovnen til 200 ° 

 Dersom du ønsker pommes fritesene dine firkantet: kutt endene av søtpotetene og skrell dem dersom de ikke er økologiske. Skjær dem på langs, deretter i strimler ca. 1/2 cm tykke.

 I en stor bolle, rører du sammen kokosolje, kanel og salt, ha i søtpotetene, rør dem rundt til alle sider er dekket av blandingen.

 Spre ut over en bakepapir kledt stekeplate. Stek i 40-45 minutter (til kantene er lett brune), vend dem halvveis i steketiden.

Kos deg!

 

#oppskrift #mat #snacks #søtt #middag #søtpotet #pommesfrites #hjemmelaget #kokosolje #sunt #smartevalg #naturlig #vegan #glutenfritt #naturligsøt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg