Snackbar – Vegan

Du trenger:

1 boks kondensert melk (ca 4 dl) Jeg brukte kokosmelk.

250 gram havregryn, gjerne glutenfrie

75 gram revet kokosnøtt

100 gram tranebær eller Gojibær

50 gram rosiner (valgfritt)

50 gram gresskarfrø

50 gram solsikkefrø

25 gram sesamfrø

125 gram usaltede cashewnøtter

Slik gjør du:

Varm opp ovnen til 130 grader.

Varm kokosmelken i en gryte.

Ha alt det tørre i en stor bolle og rør godt.

Hell i melken og bruk en stor  tresleiv til å blande alt godt sammen.

Kle en ildfastform med aluminiumsfolie eller bakepapir. For fremtiden vil jeg nok bruke bakepapir:)

Ha hele blandingen i den ildfaste formen. Press godt sammen med en slikkepott.

Stek i en time. Vent i 15 minutter før du kutter opp i avlange biter. La frokostbarene avkjøles helt. Oppbevares i kjøleskap .

Og du går aldri sulten igjen…

#oppskrift #mat #frokostbar #sukkerfri #glutenfri #raw #vegan #hjemmelaget #godteri #sunt #naturligsøtt #snackbar

4 kommentarer

Siste innlegg