Eggemuffins

 

Ostemuffins/Eggemuffins/Middagsmuffins

Kjært barn har mange navn!

Jeg har delt en variant av disse muffinsene tidligere. Denne gangen har jeg utelatt cottage cheese, og det var en suksess.

Ungene mine jubler når de ser at dette står på menyen, og de synes alltid at jeg lager for lite..??

Du trenger:

8 egg

purreløk

hvitost

kyllingkjøttdeig

oregano

litt salt og pepper

Silikonformer

Slik gjør du:

Skjær opp løk og stek kyllingkjøttdeigen, riv opp osten

Rør eggene sammen med oregano, pepper og salt

Ha eggerøren i formene, dekk ca. 1/3 av formen

Legg i kjøtt og purre, topp med ost

Stek på 160 grader i ca 20 minutter

La muffinsene kjøle seg i ca 15 minutter i formen, før du serverer dem

Lirk dem løs med en kniv.

Muffinsene kan med fordel fryses.

Tips: De bør fryses enkeltvis, ellers er de umulige å få fra hverandre.

De blir best dersom de får ligge på benken å tine – det tar ca 20 – 30 minutter, avhengig av hvor store du lager dem.

Knall godt i lunsjboksen, og som mellommåltid.

Her kan du variere med forskjellige krydder, jeg ser at ungene elsker dem, når jeg bruker mye Oregano, litt pizza feeling, tror jeg..

 

Denne oppskriften ga meg 16 muffins og holder til middag for hele familien, og noen i fryseboksen som brukes som “Fast Food”







#oppskrift #middagtips #mellommåltid #mat #middagsmuffins #eggemuffins #hverdagsmat #hjemmelaget #glutenfri #LCHF #kosthold #middag

 

2 kommentarer

Siste innlegg