Sunn 17. Mai iskrem – sukker og glutenfri

Hva er vel med nasjonalistisk enn 17. Mai is, i rødt hvitt og blått? I tillegg er den uten sukker.

Kan det bli bedre?

Nei vet du hva, nå mangler jeg bare sol og bunad!

Kom mai du skjønne milde.


Dette var populært, og så sunt at denne isen kan spises med god samvittighet, hver dag, om du vil.

Du trenger:

Gresk yoghurt

Jordbær

Blåbær

Stevia/Sukrin

Slik gjør du:

Rør jordbær med søtning dersom de er sure. Dersom de er søte nok, er det bare å røre dem sammen.

Gjenta med blåbærene og den greske yoghurten. Smak til du synes det er søtt nok.

Alt kan blandes sammen i isformen om du ønsker det. Smaken blir den samme.

Dersom du ønsker å lage rød, hvit og blå is i i striper, så legger du i jordbærene først.

Frys dem en times tid, legg så i yoghurten – her må du huske å sette i pinnen.

Fryses en ny time, hell så i blåbærrøren til slutt. Frys igjen en times tid.

Ringer og armbånd er fra min ynglingsbutikk – Arts & Crafts på Kvadrat!

#oppskrift #iskrem #17maiis #sukkerfri #glutenfri #iskrem #is #stevia #jordbær #blåbær #hjemmelaget #heimelaga

 

4 kommentarer

Siste innlegg