Sukkerfri marshmallow fluff – nesten:)

Endelig har jeg knekt koden på hvordan jeg skal lage marshmallow fluff uten sukker. Vel, i alle fall nesten uten sukker. 

Marshmallow fluff kan brukes til så mangt, det er bare fantasien som setter grenser. Akkurat nå, skal denne brukes til å toppe en ostekake.

I Amerika brukes Marshmallow fluff også som pålegg på skiver, is, cupcakes, fyll i vanlige kaker osv. Hvor enn du synes det passer med noe søtt og kremete!

Du trenger:

3 eggehviter + 1/2 ss stevia sukker

2 dl lys sirup + 40 g stevia sukker

2 ts. vaniljeekstrakt (kan sløyfes)


Noen gleder seg voldsomt til mamma er ferdig med å ta bilder – for da kan det smakes.

Slik gjør du:

Hell sirup i en kjele sammen med stevia sukkeret, varmes til 120 grader. Ha eggehvitene i en miksebolle og visp stivt. Når eggehvitene er helt stive, tilsetter du stevia sukkeret og pisker til det er blandet godt inn. Når sukkerlaken er på 120 grader, helles den forsiktig i mikserbollen, mens du pisker.

Miks det til det ser ut som flytende, seige marshmallows, tilsett vanilje og farge på slutten, dersom du ønsker det.


Perfekt!


Skjerfet får du hos Arts & Crafts Kvadrat

 

Marshmallow fluff kan oppbevares i en tett boks i kjøleskapet i opptil 3 uker, men helt ærlig….

DET skjer ikke..

he he, plutselig borte:)

 

#oppskrift #marshmallow #marshmallowfluff #sunnere #mat #dessert #tilbehør #sukkerfri

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg