Kake med KUN 4 ingredienser – sukkerfri, glutenfri og eggefri, kan enkelt gjøres melkefri.

 

Denne kaken har KUN 4 ingredienser.

Første gang jeg fikk denne servert, var det nesten som Kinder overraskelse, den var dekket med bær i en tett form, og jeg så ikke, hva som var under. Veldig god og veldig overraskende med smuldret kjeks i bunnen. Hvis du bruker syrlige bær, kan kremen søtes litt med ca. 10 dråper stevia:)


Du trenger: 

1 Familiepakke Philadefia (temperert) 

1 kremfløte (3 dl)

For melkefritt – Alpro Soya Airy & Creamy, som kan vispes stiv, sammen med Tofutti krem soyaost

Bær av eget ønske 

2 pakker Safari (For LCHF og sukkerfritt – hakk opp nøtter i stedet for kjeks)

For glutenfritt – foreslår jeg en av disse:



 

 

Slik gjør du:

Knus kjeksen og legg i bunnen av formen.

Pisk kremfløten. Bland Philadelfia osten i kremen.

Legg kremblandingen forsiktig over kjeksen.

Til sist dekker du kaken med de bærene du måtte ønske.

Jeg har valgt blåbær i dag.

Kaken er laget på 5 minutter og kan nytes med god samvittighet, til og med som mellommåltid og kveldsmat!


Vel bekomme!


 #kake #glutenfri #sukkerfri #oppskrift #mat #hjemmelaget #heimelaga #bær #LCHF

12 kommentarer

Siste innlegg