“Snickers” overnight oats – glutenfri, eggefri og sukkerfri

Javel folkens. (Typisk Stavangersk åpningsord) 🙂

Da har jeg også kastet meg over trenden med Overnight Oats.

Jeg driver å tester en hel haug av varianter.

Noen må du ut å handle for å kunne lage, andre kan lages ut i fra hva du har i kjøkkenskapene.

Wow, for en verden som åpnet seg for meg her.

Og jeg håper at jeg kan få inspirere deg fremover med mange enkle å lage, men fantastisk gode Overnight Oats.

Dette er en absolutt favoritt hos mellomste mann!

 

Du trenger:
2 ss kremet peanøttsmør
1/2 ts vanilje ekstrakt
 en klype salt
1/2 dl vanilje yoghurt
1 dl soyamelk , eller annen melk
1 dl glutenfrie havregryn
1/2 – 2 ss kakaopulver, smak til etter hvor mye sjokoladesmak du vil ha
5 dråper stevia vanilje og 6 dråper stevia sjokolade, eller et annet søtningsmiddel

 

Slik gjør du:
Ha peanøttsmør, vanilje ekstrakt og salt i en liten bolle. Sett mikrobølgeovnen på fullt i 10 sekunder, rør godt, og sett inn i mikrobølgeovnen igjen i 10 sekunder .

Ha i yoghurt, melk, rør godt i blandingen til den blir jevn og flytende. Synes du den er for kremete, ha i litt mer melk.

Tilslutt blander du inn havregryn, kakaopulver, og søtningsmiddel.
Overfør blandingen i en liten krukke eller en beholder med lokk.
Sett i kjøleskapet i minst en time, eller til havregrynene er helt myke. Absolutt best om den får stå i fred over natten:)

Tips: Du kan oppbevare overnights oaten i kjøleskapet i inntil 3 dager .

#oppskrift #havregryn #frokost #mat #mellommåltid #glutenfri #sukkerfri #eggefritt #mettimagen #overnightoats

4 kommentarer
    1. glutenfri og blid: nei det må du ikke, det er kun for å gjøre det lettere å røre ut peanøttsmøret i yoghurten og melken. Du må bare røre litt mer:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg