Iskaffe – søt og sukkerfri – gjøres lett til melkefri også.


Riktig god påske mine venner.

Når jeg leser nyheter og ser på diverse sosiale media, så ser det ut som om hele landet har fantastisk påskevær!

Her er en søt og oppfriskende kaffe variant, som du kan nyte i solen eller i hytteveggen.

Dersom du ikke tåler melk kan du bytte ut lettmelken med havre, ris eller soyamelk.

 

Du trenger:

For LCHF – bytt ut melken med fløte

2 dl Vikingmelk

4 dl lettmelk

2 ss honning

1 kanelstang

2 ss pulverkaffe

6 dråper Stevia Vanilje

 

 

 

Slik gjør du:

Ha Vikingmelken, lettmelken og kanelstangen i en gryte, varm opp langsomt, til rett under kokepunktet.

Ta gryten av varmen og tilsett pulverkaffen.

La iskaffen trekke en halv time på benken før den settes i kjøleskapet.

Når iskaffen er helt kald, fjernes kanelstangen.

Server iskaffen i et høyt glass med knuste isbiter.

 

For en Starbucks vri: Pisk litt kremfløte å ha en klatt på toppen.

 

Hvis du virkelig vil kose deg, kan du bruke vaniljeis i stedet for isbiter.

 

 

 

#oppskrift #iskaffe #sukkerfri #melkefri #søt #lchf

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg