Fishermans Pie – melkefri, glutenfri og eggefri

 

Heisan kjære verdsatte leser!

Uansett hvor jeg går for tiden, blir det snakket om bloggen min.

Og det er sååå kjekt. Tusen takk for engasjementet deres!

Flere av dere har nevnt, og dere har vært veldig positive, til denne retten, og jeg tenkte at det da var på tide å dra den frem igjen, og la nye lesere på prøve.

I følge Rema 1000, så er denne middagen til hele familien for under hundre lappen, og den har 660 kcal for en voksen porsjon. Det er jo innafor det vel? Godt var det i alle fall, hele familien med stort og smått likte dette.

 


Du trenger:

600 g poteter

1 gul løk

1 rød chili

1 ss olivenolje

3 dl viking melk, evt. vanlig melk

1 ss smør, for melkefri variant, bruk Soft spesial. Blå pakke.

2 ts Dijonsennep

500 g torsk

400 g grønne erter

300 g hvitost, gjerne soyaost.

litt

salt

pepper

 

 

Slik gjør du:

Skrell potetene og kok dem i usaltet vann til de er møre. Hell av vannet og mos grovt. Tilsett smøret og melken. Rør inn sennep, salt og pepper.

Grov hakk løken, fin hakk chilien og surr dem i olivenoljen på svak varme i ca. 5 minutter. Skjær fisken i biter. Vend løk, chili, gulrot og erter inn i potetmosen. Tilsett fiskebitene tilslutt.

Ha blandingen i en ildfast form og topp med revet ost. Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter. Serveres med masse salat.

Dette var suksess hos oss, og denne retten vil nok bli servert fremover, i forskjellige varianter:)


Vel bekomme.

 

#oppskrift #middag #mat #melkefri #glutenfri #hjemmelaget #heimelaga #sunt

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg