Amerikansk Banan brød – uten gluten, uten melk og uten sukker

Saftig amerikansk banan brød/ kake.

Jeg har “modifisert” oppskriften litt, for å passe inn i vår sunnere livsstil, uten sukker og hvetemel, men du kan selvfølgelig bruke sukker og hvetemel om du ønsker det.

Oppskrift:

400 gr mel, jeg brukte Jyttemel

1/2 ts salt

1/2 ts kardemomme

2 ts kanel

4 ts bakepulver

4 – 5 bananer

6 egg

400 gr sukker eller mindre (jeg brukte stevia som er 5x søtere enn sukker, og brukte 35 gr)

6 ss smeltet smør

10 dråper vanilje stevia – valgfritt

Slik gjør du:

Bland de tørre ingrediensene.

Mos bananene med en gaffel, ha oppi melblandingen.

Ha oppi et egg om gangen og rør godt.

Tilslutt heller du oppi det smeltede smøret.

Bland godt og hell i en brød form, eller liten kakeform.

Stekes på 160 grader i ca 1 time. 

Da er det bare å nyte:)

#oppskrift #banan #mellommåltid #mat #mattips #sunnhverdag #bedrehverdag #hverdagsmat #blogg #hjemmelaget #heimelaga #sukkerfri  #glutenfri #melkefri #livsstil #dessert #kos

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg