Pannekake, glutenfri og sukkerfri

Jeg traff en bekjent her om dagen, og vi kom inn på bloggen og oppskrifter. Og da ble det også snakket om disse pannekakene, jeg børster derfor støv av denne gamle slageren, og poster den på ny, med et par endringer:

Disse pannekakene har jeg laget det siste året.

Kjempe gode og veldig mettende.

Jeg prøver å holde meg borte fra hvetemel, og her brukes glutenfrie havregryn i stedet for.

 

Enkel oppskrift:

3 egg

1 dl Cottage Cheese

2 ss olje (jeg bruker raps)

1 ss glutenfri havregryn

1 ts kanel med topp

10 dråper stevia vanilje

litt søtning, du kan gjerne bruke Sukrin, eller mer stevia.

 bitte litt salt

smør til steking dersom du ønsker litt smørsmak.

 

Stevia vanilje fra Iherb

Mix godt sammen med stavmixer

 

Jeg bruker all røren i en pannekake, da blir den tykk og god, nesten som amerikanske pannekaker!

 

Stekes på middels/lav varme i ca 7 min. på en side.

La den stivne helt før du snur den, ellers faller den lett fra hverandre.

For en ekstra smak brukte jeg litt honning på toppen, er også veldig god med friske bær.

Enjoy:)

#pannekake #oppskrift #hjemmelaget #honning #sunn #amerikanskpannekake #middagstips #glutenfri

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg