Super enkel hjemmelaget Pesto – uten gluten, melk og sukker!

 

 

 

Jeg er alltid på utkikk etter enkle og smakfulle tilbehør.

Her har jeg virkelig funnet en enkel, smakfull og holdbar rett.

Denne oppskriften er i grunnen en basis, og du kan tilføre hva du vil av gode krydderier og smaker.

 

Prøv deg frem, da vel!  

 

Fordelen med denne pestoen er at den holder seg i noen uker i kjøleskapet.

Den kan brukes til fisk, kjøtt, kylling, salater og vegan retter.

 

 

Du trenger:

4 dl basilikum

1 dl pinjekjerner

3 stk hvitløksfedd

2 dl olivenolje

70 g parmesan

2 ss sitronsaft

1 klype salt 

 

Slik gjør du:

Ha en hel potte basilikum, hvitløk og pinjekjerner i en blender.

 

Spe med olje i en tynn stråle, til det tykner. Tilsett parmesanen.

Smak til med sitronsaften, salt og pepper.

 

 

#hvitløk #pesto #mat #hjemmelaget

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg