Baileys Brûlot – vinterferiens favoritt drikke!

 

 

En av Norges beste og meriterte bartender, Jesper Høst, har laget en vårlig vri på en av nordmenns favorittdrikk, Baileys og kaffe.

 

 

Du trenger:

 

10 cl nybrygget kaffe

 

5 cl Baileys Irish Cream      

 

1 cl Grand Marnier

 

3 stjerneanis

 

3 appelsinskall

 

 

Slik gjør du:

 Tilsett Grand Marnier, anis og appelsinskall i en kjele og sett kokeplaten på middels varme.

Etter 2-3 minutter, eller når det begynner å bli varmt, tenn på blandingen med en lang fyrstikk (forsiktig med fingrene!) og la det brenne i 10-15 sekunder. Hell kaffen over slik at flammen slukner, og tilsett deretter Baileys.

Når blandingen er god og varm helles den i koppen og serveres i solveggen.

 

 

#oppskrift #appelsin

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg