Grønnsaksragu med svin og kylling

 

 

Du trenger: 

200 g pastinakk 

1 gul løk 

1 gul bete 

3 stenger selleri 

1 stor kålrot

3 fedd hvitløk

1 boks hakkede tomater

1 terning hønsebuljong 

2 klyper maldonsalt 

½  ts pepper

300 g strimlet svinebiff

1 kyllingkjøttdeig

5 ss rapsolje

 

 

Slik gjør du:

 

Skrell og kutt pastinakk, løk, kålrot, gul bete og stangselleri i 1 cm store biter.

Finhakk hvitløken, ha den i en vid gryte med 3 ss rapsolje og surr til den er gyllen.

Tilsett grønnsakene og surr noen minutter før du til setter de hermetiske tomatene.

Kok opp og tilsett hønsebuljongterningen, salt og pepper. La det koke under lokk på lav varme i 20 minutter. 

 

Fres kjøttet og kjøttdeigen i en panne og krydre med salt og pepper.

Ha kjøttet i gryten med grønnsakene og la alt koke sammen i noen minutter.

Toppes med hakket kruspersille eller gressløk.

Jeg lagde potetstappe til., men raguen kan serveres slik som den er også.


Bon appetitt.

 

 

 

 

 

#oppskrift #middag  

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg