Rask, enkel, sunnere hverdagslykke! – Glutenfri, sukkerfri og LCHF

 

 

  

 

Hei dere!

I dag skal vi ha STOR bursdagsfeiring for datteren min som fyller 13 år denne uken.

 

Herlighet, jeg har egentlig ikke tid til å sitte her å lage dette innlegget, med tanke på alt som skal på plass. Men jeg unner meg en kopp kaffe og jeg unner dere denne oppskriften, den er kjempe god og rask å lage på en tirsdag:)

 

 

Datteren min har bestilt denne kaken i bursdagsfesten i kveld. Og jeg kommer tilbake med bilder og oppskrift på selve 13 års bursdags kaka – Gled dere!

 

 

Wish me Luck!! – med discofest for 48 flotte, nye ungdommer i kveld:) 

 

Denne retten, eller kaken om du vil har KUN 4 ingredienser.

Første gang jeg fikk denne servert, var det nesten som Kinder overraskelse, den var dekket med bær i en tett form, så jeg så ikke hva som var under. Veldig god og veldig overrakende med smuldret kjeks i bunnen. Hvis du bruker syrlige bær, kan kremen søtes litt med ca 10 dråper stevia:)


Du trenger: 

1 Familiepakke Philadefia (temperert) 

1 kremfløte (3 dl)

Bær av eget ønske 


For LCHF – hakk opp nøtter i stedet for kjeks/ eller: 

1 pakke kjeks med sjokoladebiter -Safari for de som tåler gluten/ eller:

For glutenfritt – foreslår jeg en av disse:



 

 

Slik gjør du:

 

Knus kjeksen og legg i bunnen av formen.

Pisk kremfløten. Bland Philadelfia osten i kremen.

Legg kremblandingen forsiktig over kjeksen.

Til sist dekker du kaken med de bærene du måtte ønske.

Jeg har valgt blåbær i dag.

Kaken er laget på 5 minutter og kan nytes med god samvittighet, til og med som mellommåltid og kveldsmat!


Vel bekomme!


 

 

2 kommentarer

Siste innlegg