Lapper til lørdagsfrokost – LCHF

 

 

Du trenger:

Tørt:

60 g jyttemel
10 g wheyprotein
10 g stevia
1 ts bakepulver

1 ts vaniljepulver

 

Vått:
ca 70g soyamelk
2 egg
10g rapsolje


 

Slik gjør du:

 

Bland sammen alt det tørre i en bolle og rør sammen.

Bland det våte i en annen bolle og hell over i det tørre.


Bland til en jevn røre. La røren svelle i noen minutter.

Stek i ca 3 minutter på hver side på lav varme.

Når boblene sprekker, skal de snus.


Nytes varme med smør.

Nydelig.


 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg