Middagstilbehør til LCHF – og alle andre:)

 

 

Du trenger:
 600 g cherrytomater
2 ss olivenolie
2 fedd hvitløk
 3 ss urteblanding av gressløk, basilikum, rosmarin og timian

 

Slik gjør du:
Halver cherry tomatene.

Jeg prøvde meg på den “nye” metodensom har spredd seg rundt på internett. Og det virket faktisk bra. Da gjør du slik: Legg tomatene på en tallerken, legg en lik tallerken over. Bruk en stor kniv. Legg en hånd oppå tallerkenene, og press lett, mens du skyver kniven i mellom. Jeg fant ut at det var greit å rotere tallekenene mens jeg skar. Og Voìla!

Det gikk super fort og super lett:)


Rør sammen med hvitløk og krydder. Tilsett oljen og bland den godt i tomatene. Legg blandingen i en ildfastform.

Settes inn i ovnen på 120 grader i ca  2½ time.

Rør i dem med jevne mellomrom. Ta dem ut, la dem avkjøle på benken . Serveres lune som tilbehør til middagen.

Oppbevar dem i lukket boks i kjøleskapet. De holder seg i 2 uker. Hvis ikke du har spist dem opp i løpet av den første uken da:)


#oppskrift #kosthold #

4 kommentarer

Siste innlegg