hits

Fishermans Pie 

Jeg er veldig glad i alle former for potetmos, spesielt om det er mange gode smaker blandet sammen.

Dessverre så spiser jeg ikke så ofte poteter lenger, pga. stivelsen, og da skal det være skikkelig god og smakfull mat som får meg til å skeie ut. Denne retten her, er en av dem.

Kos deg.

Du trenger:

600 g poteter

1 gul løk

1 rød chili

1 ss olje

3 dl viking melk

1 ss smør

2 ts Dijonsennep

500 g torsk

400 g grønne erter

300 g hvitost

smak til med salt og pepper

Slik gjør du:

Skrell potetene og kok dem i usaltet vann til de er møre. Hell av vannet og mos grovt. Tilsett smøret og melken. Rør inn sennep, salt og pepper.

Grov hakk løken, fin hakk chillien og surr dem i oljen på svak varme i ca. 5 minutter. Skjær fisken i biter. Vend løk, chili, gulrot og erter inn i potetmosen. Tilsett fiskebitene tilslutt.

Ha blandingen i en ildfast form og topp med revet ost. Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

Serveres med masse salat.#pai #oppskrift #mat #middag #potetmos #fisk #hjemmelaget #heimelaga #fishermanspie 
 

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no