hits

En typisk dag på Eggefaste

En typisk dag på Eggefaste ser slik ut:

Reglene for eggefaste finner du HER, de er ganske enkle. Du kan følge dem slik du vil, eller du kan følge timeplanen jeg har laget for deg her:

07:00 Stå opp.
08:00 1 kokt egg, med et krus med Bulletproof kaffe Oppskriften finner du HER
11:00  Eggerøre av 2 egg med 1 ss olivenolje for hvert egg, og 2 ss kremost.
14:00 2 Speilegg med en ss olivenolje for hvert egg, og et glass diett brus (valgfritt.)
17:00 1-2 kokte egg med en ss olivenolje for hvert egg, og 2 ss kremost som en dippsaus.
20:00 Omelett av 2 egg, med 1 ss olivenolje for hvert egg, og 2 ss kremost rørt inn i omelettblandingen.
23:00  Leggetid

Husk, dette er bare et eksempel, og du trenger ikke nødvendigvis følge dette slavisk. Sørg imidlertid for at du følger alle reglene, hvis du vil gjøre noen endringer i denne tidsplanen. Jeg har lenger mellom hvert måltid, og derfor ett mindre måltid per dag, fordi det passer bedre inn i min dagsrytme.

Tidsplanen er bare for en dag med 8-9 egg. Du kan endre antall egg, men du må holde dem til minst ett per måltid og husk å ha 1ss med sunt fett eller en ss kremost for hvert egg. For de neste dagene på Eggefasten kan du blande og mixe for at det ikke skal bli kjedelig, men hold deg til minimum 6 egg per dag.

Valgfritt:

Du kan legge til 1 diett brus, og litt kunstige søtningsmidler i kaffen din, osv. for å gjøre måltidene mer interessant og velsmakende.

 

Lykke til!

 

#eggefaste #smart #lchf #lavkarbo #lavkarbomat #kostplan #diett #egg #ost #fett #suntfett #nedivekt #smartevalg #omelett #ost

Kommentarer

Victoria Larsen

05.03.2018 kl. 16:29
Ser kjempe godt ut! Veldig glad i egg :-)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no