Risgrøt som kan spises av de fleste

Vi har en gutt i hus som kun reagerer på kokt kumelk.

Jeg finner det ganske så rart, men dog, ikke noe å kimse av.

Og hva gjør man da når gutten er glad i ris grøt?

Risgrøten trenger faktisk ikke være forbeholdt de som tåler kumelk, har du melkeallergi eller er laktoseintolerant kan du bytte ut kumelken med soyamelk eller rismelk.

Min favoritt grøt er av rismelk, den blir søt og god, og det er bare å bytte ut melkemengden på pakken med samme mengde rismelk.

Kok grøten som anvist på pakken, men ikke ha i sukker. Rør litt oftere enn du ellers ville gjort.

Serveres med det vanlige tilbehøret som; smør, eller margarin, uten melk for de som ikke tåler det, kanel og stevia sukker for dem som vil være sukkerfri.

(Smør og margarin inneholder melk, mens noen typer margarin er uten både soya og melk, anbefaler da: blå Soft eller blå Melange)#risgrøt #oppskrift #utenmelk #rismelk #rismelkgrøt #grøt #kjøttfrimandag #sukkerfri #melkefri #utensukker #hjemmelaget #heimelaga #middag #lørdagsgrøt #utenalt #julegrøt #melkeintoleranse #melkeallergi 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits