Søtpotet mos - glutenfri, melkefri, paleo, og vegan 

0,5 kg søtpoteter
60 g Smeltet kokosolje
185 ml varm usøtet kokosmelk
1 ts salt
½ ts sort pepper

Skrell og skjær søtpotetene i terninger. Kok søtpotetene til du lett kan stikke i dem med en gaffel, rundt 15 minutter. Hell av vannet.
La søtpotetene stå å dampe i gryten uten lokk, en stund før du moser dem med en potetmoser. Ha i smeltet kokosolje, kokosmelk og salt og pepper.

Rør godt til alt er blandet og mosen er luftig.
Smak til med mer salt og pepper etter smak.
Serves mens den er varm.


Hvis du ikke har noen kokos smør på hånden, gjerne bruke vegansk smør.#søtpotet #naturligsøt #oppskrift #mat #tilbehør #søtt #middag #vegan #hjemmelaget #heimelaga #sunt #naturligsøt

Kommentarer

lisarorvik

22.06.2016 kl. 16:41
Dette så kjempe godt ut :)

elisebr

22.06.2016 kl. 20:22
Så godt det så ut! :)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits