Proteinrik banan ostekake

Jeg elsker banan.

I alle varianter!

Til og med pålegget Banos var en favoritt hos meg tidligere, og det er det visstnok ikke mange som forstår. He he he.

Disse kremete ostekakene er fullstappet med banansmak! Og de kan spises med god samvittighet, fordi de er fulle av proteiner og en dasj honning.

Oppskriften kan lett dobles eller tredobles.

Oppbevar ostekakene pakket i plastfolie i kjøleskapet til du er klar til å spise. De skal nytes kalde.

I morgen skal jeg være på farten hele dagen, og jeg trenger ikke stresse med å tenke på mat, fordi jeg har to slike banan ostekaker i kjøleskapet. De blir med i vesken, og jeg gleder meg til å kose meg med dem. De er så mettende at jeg tar en til forkost, og en til lunsj.

Tenk - så gode er de, at jeg faktisk gleder meg til å spise dem i morgen. Ha ha, må kanskje lage en batch til i kveld.

Jeg gleder meg til deres tilbakemeldinger på disse!

Du trenger:

0,5 dl oppmalt havregryn, gjerne glutenfri

2 ss usøtet eplemos

170 g kremost, myknet

1 ss honning

1 most banan

½ ts maisenna

¼ ts vaniljesukker

2 dråper stevia vanilje

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 150°, sett klar to jumbo store muffins former i papir.

I en liten bolle, rør sammen oppmalt havre og eplemos. Fordel blandingen i to, og legg i bunnen av muffins formene. Stek i 8 - 10 minutter. Avkjøl i pannen.

Bland ​​sammen kremost (jeg brukte en blanding av Philadelfia og kremosten til Rema 1000) og honning til en jevn røre. Bland i most banan, maismel, stevia og vanilje. Spre fyllet på toppen av de avkjølte havrebunnene. Stekes i ca. 22 minutter, eller til midten fortsatt er bittelitt flytende. Avkjøl til romtemperatur i pannen før du dekker med plastfolie. Kjøl i kjøleskapet natten over, eller minst 3 timer før servering.

Tips: oppmalt havre, lager du enkelt i en food prosessor. Puls 5-8 ganger, til en fin oppmalt konsistens.


Himmelsk nytelse!


 

#banan #ostekake #kake #oppskrift #mat #dessert #frokost #måltid #proteinkake #proteinrik #glutenfritt #sukkerfritt #honning #stevia #lunch #mellommåltid #byggesteiner #godteri #glutenfri #hjemmelaget #heimelaga

Kommentarer

Evelin

08.04.2016 kl. 14:33
nam den så god ut :D
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits