Kokoskrem - uten sukkerMmmmm, kokoskrem!

En ny verden har åpnet seg for meg. Enklere godteri, eller dessert om du vil, finnes nemlig ikke.

Jeg sørger for at det alltid står en boks med kokosmelk i kjøleskapet. Det må være fullfett kokosmelken. Jeg har prøvd med lett varianten, og det fungerte ikke helt. Det eneste du trenger for å lage kokoskrem er: en boks kokosmelk og stevia dråper(eller annen søtning).

Åpne kokosmelk boksen, og ta ut det øverste kremete laget som har skilt seg fra vannet. Vannet sparer du og bruker til smoothie eller middag senere.

Pisk kokosfettet, sammen med noen dråper stevia. Jeg bruker Stevia Vanilje. Husk å være forsiktig! Ta en dråpe om gangen. Det blir fort beskt i smaken om du bruker for mye.


Kokoskremen nytes alene, eller sammen med syltetøy og krem.

Dersom du spiser lavkarbo, er denne desserten nydelig sammen med sukrinpisket krem.

Værsågod, å nyt:)

 

#kokoskrem #oppskrift #mat #dessert #suntsøtt #lchf #lavkarbo #lavkarbomat #kos #hjemmelaget #heimelaga #naturligsøtt #sukrin #stevia #melkefri #sukkerfri #glutenfri #utenmelk #utensukker #utengluten

Kommentarer

Anette

21.02.2016 kl. 18:35
Åh, det så veldig godt ut :)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits