Lakris kuler uten sukker - enkel oppskrift!


God kveld dere!

Jeg fikk en bønn fra en av mine trofaste lesere:) Hun lurte på om jeg kunne komme opp med en oppskrift, litt sunnere lakris "snop".

Oppskriften kommer litt sent, for jeg og min datter har styrt på kjøkkenet hele kvelden, og vi har kommet frem til den perfekte lakris godtekulen!

Du trenger:

3 eggehviter
3 ss kokosmel
1 ts sukrin gold og 1 ts stevia
1 ts stjerneanispulver
1 ts lakrispulver
5-10 dråper stevia vanilje
50 dråper svart konditorfarge
Juster evt. med litt mer kokosmel eller litt vann Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene sammen og smak til med mer lakris og søtning om det trengs. Tilsett litt vann eller mer kokosmel, til massen får passe konsistens.

Trill kuler og sett kaldt en liten stund.

Jeg prøvde å ha et lite sukrin melis lag over, egentlig mest for å få pene bilder, men massen var for våt, og trakk melisen til seg, men rull gjerne kulene i litt kokos. Det blir kjempe godt:)


Noen var kjapt ute, mens jeg trillet.. så gode er de!

 

#lakriskuler #oppskrift #sukkerfri #kokoskuler #stevia #glutenfri #naturligsøtt #hjemmelaget #heimelaga #mat #snop #godteri #lakris #søtsug #smartevalg

Kommentarer

NOWY

13.01.2016 kl. 22:49
Jeg som elsker lakris skal hvertfall prøve disse her. Så utrolig gode ut!

smartevalg

13.01.2016 kl. 23:25
NOWY: så bra at det kunne falle i smak:)

Sandra Andersen

14.01.2016 kl. 14:37
Det så godt ut :) Nam!

smartevalg

14.01.2016 kl. 15:52
Sandra Andersen: takk, jeg lover at de er kjempe gode!
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits