Hjemmelaget fajita krydder


Feirer du Valentine?

Det gjør egentlig ikke vi.

Det vil si, at vi ikke gir hverandre gaver og kort. Det er vel egentlig en litt mer amerikansk og britisk tradisjon, og vi har ikke adoptert den helt her i huset.

Men når det er sagt, så er vi alle fem i denne husholdningen, usedvanlig glade i fajitas. 

Morsdag og Valentine er jo i morgen, så da slo det meg.. vi lager et nydelig godt måltid sammen, og så nyter vi det sammen - alle fem. Det er vel i skikkelig Valentine spirit! - og hva er vel kjekkere å lage sammen enn taco/fajitas?


Du trenger:

8 ts. Chilipulver
ts. Celtic Sea Salt
4 ts. paprika
2 ts.  spisskummen
1 ts. Hvitløkspulver
1 ts. Paprikapulver

Slik gjør du:

Ha alt krydderet i en bolle. Rør godt og fyll på den krukken du vil ha ditt nylagede krydder i.

Så enkelt!

Vi kaller det taco, og jeg tror veldig mange her i Norge spiser lefsevarianten, men kaller det for taco.  Og ofte er jo taco forbeholdt fredagskvelden. Det trenger det så absolutt ikke være. Hva med å få den gode "taco" følelsen ellers i uken også, og da kan du variere med fajita krydder.

HER er oppskriften på "verdens sunneste taco"

Det er en av de enkleste middagene du kan lage i en travel uke: en pose med frosne økologiske paprika og løk, kylling i terninger, og deretter krydret med mitt hjemmelagede fajita krydder. Vi liker å toppe det hele med avocado og en klatt rømme.

Krydderet  er helt nydelig på kjøttdeig, eggerøre, og på dampede grønnsaker.

 

Kos dere skikkelig i morgen da dere! Ta vare på hverandre og nyt god mat sammen!

 

#fajitas #fajitaskrydder #oppskrift #mat #krydder #middag #taco #tacokrydder #hjemmelaget #heimelaga #valentinemiddag #morsdag #valentine

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits