Lapper uten sukker, med emmermel og steviaGod morgen lørdag!

Kan jeg friste med god og mettende, og ikke minst, sunn, lappe frokost i dag?

Disse lappene som er laget på Emmermel, var en suksess i heimen kan du tro!

Emmermel er en type urkorn, hvor alle næringsstoffer er bevart, og det er ikke så mye gluten, som i vanlig mel. Emmermel fås kjøpt på økologiske gårdsutsalg, og helsekostbutikker med bra utvalg. Emmermel er litt søtt i smaken og metter fantastisk godt. Jeg har prøvd Emmermel i forskjellige bakverk, og det fungerer utmerket for meg - og magen er bedre! -skulle jo tro at jeg var sponset av Emmermel, men det er jeg ikke altså! Jeg er bare helfrelst:) 

Du trenger:
 4 egg
1 ts (med haug)stevia pulver
 3 dl helmelk eller bytt ut med havremelk/rismelk/soyadrikk osv.
 400 gr. Emmermel
1 ts bakepulver

Rør sammen egg og stevia. Hell i melk, ha i Emmermel og bakepulver, og rør så lite som mulig til røren er fin. La stå og svelle i ca 15 minutter.

Stek lappene i smør, i pannen, på middels varme.Jeg serverte med blåbærsaus fra Walden Farms, den kan du bestille HER hos Iherb. Og da kan du bruke denne rabatt koden HER. Walden Farms er en serie produkter som er helt uten sukker og kalorier. Jeg har prøvd en del av dem, og er kjempe fornøyd.

 

Jeg håper dere koser dere med sunne, næringsrike og smakfulle lapper til frokost og kveldsmat i tiden fremover!

 

 

#lapper #lappetårn #emmermel #melkefritt #hvetefritt #sunt #sukkerfritt #stevia #næringsrikt #frokost #hjemmelaget #heimelaga #kveldsmat #mellommåltid #mat #oppskrift

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits