Helaften og kvelds marked på La Manga

Heisan.

Tenk det er fredag allerede.  Tipper det er deilig for dere som er tilbake i jobb! Vi er tilbake i jobb neste uke vi også, så her skal de siste dagene nytes. Må vel kanskje ha litt sistekrampe shopping også...

Vi har hatt besøk av oldeforeldrene til barna våre den siste uken. De er spreke må jeg si. Akkurat nå i skrivende stund, sitter jeg å ser ut over sjøen, og der er jammen gamlingene uti å bader. Noen er oppe litt tidligere enn andre..

Anyway, når vi har besøk her nede, så må vi jo vise litt av det La Manga har å by på. Og noe av det vi koser oss med, er kveldsmarked. Hver eneste kveld er det marked lenger inne på stripa. Da tar vi bussen inn. Nå i høysesongen går bussen hver halve time, og air condition har den også.

Denne kvelden falt valget på en Mexicansk restaurant, som vi ikke hadde prøvd før. Den kan virkelig anbefales. Helt nydelig mat! Minsten trygler om å få dra tilbake.

Se selv:Dette er forretten min: skin potatoes, ikke den minste porsjonen jeg har sett!

Gode og mette. Egentlig litt vel mett, gikk vi inn i markedet.

Her er det så mye å se og mye å bruke pengene på. Mye farger og resirkulering av søppel. Det er jeg tilhenger av. Metallet som ananasene er laget av, er funnet i sjøen, og plastikken på bilderammene er brukt emballasje.
En fin måte å bruke materialer på nytt.

Det er mange kreative sjeler på slike markeder, og du kan finne noen håndlagde skatter, dersom du leter innimellom alt juggelet.

Nei, nå skal vi spise frokost og komme oss ut i havet.

Hva skal du i dag?

 

#Spania #ferie #marked #resirkulering #familietid #mat #restaurant #anbefaling #Lamanga

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits