Søt potet "fries"Når jeg er i humør for noe søtt og egentlig bare vil ha noe å knaske på... Da er det ingenting som er bedre enn å lage en bolle med søtpotet "pommes frites". Jeg oppdaget denne oppskriften nylig, og jeg er forelsket! Ikke bare er disse potetene bakt og 100% bra for deg. Kanel og kokos gir en rik søt smak.

Denne oppskriften er så bra, at du vil slikke fingrene dine og ønske du lagde mer!


Hvis du er ute etter en litt mer "middag" versjon, er det bare å bytte ut kanelen, med sort pepper og en dæsj Cayenne, eller du kan prøve en rosmarin og Himalaya salt versjon.

Hvorfor ikke alle?
For 4 porsjoner kokos og kanel søtpotet pommes frites

Trenger du:

4 medium søtpoteter, skrubbet
2 ss kokosolje, smeltet
1/2 ts malt kanel
1/4 ts salt

Slik gjør du:

 
Forvarm ovnen til 200 ° 

 Dersom du ønsker pommes fritesene dine firkantet: k
utt endene av søtpotetene og skrell dem dersom de ikke er økologiske. Skjær dem på langs, deretter i strimler ca. 1/2 cm tykke.

 
I en stor bolle, rører du sammen kokosolje, kanel og salt, ha i søtpotetene, rør dem rundt til alle sider er dekket av blandingen.

 
Spre ut over en bakepapir kledt stekeplate. Stek i 40-45 minutter (til kantene er lett brune), vend dem halvveis i steketiden.

Kos deg!

 

#oppskrift #mat #snacks #søtt #middag #søtpotet #pommesfrites #hjemmelaget #kokosolje #sunt #smartevalg #naturlig #vegan #glutenfritt #naturligsøt

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits