Kontraster del 2.

Hei dere!

Jeg var oppe før 10 i dag. Det er rekord, kanskje det har noe med at vi så smått er begynt på nedtellingen? Vi har mindre enn en uke igjen i dette paradiset.

Vi fortsetter med våre forskjellige måltider her nede. Vi hopper mellom sunt og fargerikt, og ikke fullt så sunt, men like godt...

Rett borte i gaten her, er det en Junk Food/godte butikk. Ungene har døpt den HIMMELEN. Det sier vel sitt. Vi bøyde under for presset og hadde middag der en kveld, her ser dere resultatet: Himmelsk pommes frites med smeltet ost og bacon. Og herlighet for en porsjon... Jeg klarte ikke spise opp..

Minsten har vært litt opptatt av at Junk Food oversettes til søppelmat, og han var meget skeptisk til å spise søppelmat. Gleden var derfor stor, når han fant noe grønt. "Mat med farger er jo ikke søppel", og kvelden var reddet.
Vi har endelig fått kommet oss til favoritt oliven butikken vår. Det resulterte i enda flere varianter enn i fjor. Vi må jo prøve noe nytt..

Liker du oliven?

 

#spaniasommer #oliven #ferie #sommermat

Kommentarer

Lena

05.08.2015 kl. 10:55
Eeeelsker oliven!! Noe av det beste "snasket" jeg får...

Fant ETT sted med oliven i Thailand, kalamata sådanne. 10stk kostet 100thb (over 20,-!!!) Needless to say at jeg IKKE delte med noen? Ikke engang Snupsi... 🙊

smartevalg

05.08.2015 kl. 10:57
Ha ha ha, Lena! Vi har også bare funnet ett sted her, og vi må kjøre en time hver vei. MEN vi er litt avhengige, så det gjør vi med glede! Ha en toppers dag:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits