Nytings!

God morgen fra oss i Spania.

Vi nyter enda en solfylt dag her på La Manga. Dette har faktisk vært den varmeste sommeren her nede siden 1967! Vi må faktisk ha konstant avkjøling og ikke minst påfyll av væske. Her om dagen tok jeg rett og slett en kombo. Drikken med i sjøen. Og se den herlige sjøen da, ikke en bølge. Så her tilbringer vi dagene, ligger å vaker, og nyter. 

La Manga er faktisk et unikt geografisk fenomen, en to mil lang "lagunearm" mellom Middelhavet og saltvannslagunen Mar Menor. Her har man hele 40 km med sandstrender å boltre seg på! Da La Manga på det smaleste er godt under 150 meter bred er man aldri langt unna strand- og sjølivet både i Middelhavet og i den atskillig varmere Mar Menor, som er ca. 5C varmere enn Middelhavet, noe som forlenger badesesongen betraktelig.
Det er mindre bølger her og det gjør det mer barnevennlig. Vi er helt ute på "tuppen" av La Manga 17 kilometer ute faktisk, Her er det veldig rolig og barnevennlig.

Helena viser hvor vi bor. Rett på stranda! Helt nydelig!


Strandbaren utvidet her en dag, faktisk tror jeg det var på den varmeste dagen, med 38 grader i skyggen.

Da var det greit å sitte i sjøen å se på.

Lurer du på hvordan du kan få leie denne leiligheten, så sender du meg en melding.

 

#lamanga #Spania #ferie #utleie #badeliv #kos #familie

 

Kommentarer

Camilla

03.08.2015 kl. 11:15
Heldig, kos deg!

smartevalg

03.08.2015 kl. 11:19
Takk Camilla, det gjør vi:) Ha en flott dag du også!

Elin

03.08.2015 kl. 12:29
Å, så godt og varmt! Kos dere masse med sol og varme det har ikke vi her hjemme :-) PS! du så jo bare helt avkjølt der i vannet .. hils fam. Klem

smartevalg

03.08.2015 kl. 18:17
Elin: Takk Elin! Hiv deg på et fly, vi har plass til deg også:)

Nina Bakke

04.08.2015 kl. 07:30
Så herlig :)

smartevalg

05.08.2015 kl. 09:47
Nina Bakke: Ja ikke sant:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits