Kontraster.

HOLA!

Vi nyter fortsatt slaraffen livet her på La Manga.

Jeg er jo, som dere vet, over middels opptatt av mat.

Og her nede har vi utrolig utvalg. Det er i grunnen bare å velge hvilken retning... Gourmet, Junk Food, eller alt i mellom der.

Vi har allerede hatt middag på en av La Mangas beste restauranter- Escuela-de-Pieter, sjekk ut Facebook siden deres HER, dersom du skulle få lyst på nydelig mat, når du er på disse kanter. (OBS, dette er min private anbefaling, jeg har ikke blitt bedt om å skrive dette.)

Tunfisk teriyaki med stekte grønsaker - wow. Det var helt nydelig!

Kontrasten blir stor til vår neste middag:

Hjemmegrillede sliders, men de var saftige og smakfulle! Råvarene her i Spania, er det bare å skryte av.

På tur ut for å spise. Jeg må få skryte litt av Flash tattoosene jeg har kjøpt hos Arts & Crafts på Kvadrat.

Jeg får masse positiv oppmerksomhet for disse her nede. Og fordelen med mye bading, er at jeg kan sette på nye hver kveld, og hele tiden endre uttrykket.

Nydelig solnedgang på restauranten Escuela-de-Pieter#solnedgang #restaurant #lamanga #Spania #familietid #mat #flashtattoos  

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits