Smoothie LOVE - bringebær og sjokolade, uten sukker


Å halle min hatt!

Dette var godt.

Og så enkelt da.
Dette trenger du:

2,5 dl usøtet kokosmelk

2,5 dl bringebær

1 ts kakao

2 ss proteinpulver sjokolade, fås HER

4-6 isbiter

Kjør på full speed i 30 sek.

Nytes umiddelbart.Frokost, lunch og kveldsmat:)#smoothie #mat #bringebær #proteinpulver #næringsrikfrokost #hjemmelaget #heimelaga #sunt #godt #sukkerfri #glutenfri

Kommentarer

Ingrid folland

26.05.2015 kl. 00:43
Bruker du kokosmelk på boks? hadde kun det på helsekosten når jeg spurte om usukret kokosmelk. De hadde en kokosdrikk, men denne var fra vannet... Ser veldig god ut :)

smartevalg

29.05.2015 kl. 16:32
Ingrid folland: de har usukkret kokosmaelk på boks hos Rema 1000. Mener også at den de har på flaske er usukret. Skal sjekke i morgen, og gi deg tilbakemelding:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits