Økologisk mat, er det Oppskrytt eller er det viktig for oss? 

Mange gjør alle de riktige tingene for å gå ned i vekt; riktig mat, rett treningsprogram.

De drikker nok vann, de teller kalorier nesten religiøst. De har prøvd en rekke vekttap programmer. De har mistet noe vekt, men ikke nok, eller det er kommet tilbake.
Til slutt gir de opp. Hva er poenget? Det er bare for hardt, slik at de kan like godt gå tilbake til å spise hva de vil, fordi det ikke gjør noen forskjell uansett.....
Kjenner du deg igjen?
Det finnes en grunn til dette som få egentlig er klar over. Det er toksisitet.

Kjemikalier som vi utsettes for som blir lagret i kroppens fettceller.

Kroppen vår prøver å fordøye og beskytte seg mot angrep fra skadelige giftstoffer som ikke har noen naturlig plass i vårt system, og den vet ikke helt hvor den skal gjøre av disse ukjente kjemikaliene. Dermed blir kjemikaliene sendt til "oppbevaring på ubestemt tid" i fettcellene våre.
For en stund siden introduserte Dr. Mehmet Oz sitt publikum for et relativt nytt ord i kampen mot fett: "OBESOGENS", også kjent som hormonforstyrrende kjemikalier. Dette er  kjemikalier som du spiser, som rett og slett gjør deg fet.

Du kan lese US National Library of Medicine sin artikkel om OBESOGENS HER .

Disse kjemikaliene finnes bl.a som plantevernmidler på et eple. Dr. Oz forklarer i programmet sitt, hvordan disse hormonforstyrrende midlene regulerer vekten din, og fremmer fedme ved å øke fettcellenes volum, reduserer stoffskiftet og endre hjernen sin evne til å håndtere følelser av sult.

OBESOGENS irriterer leveren og legger seg i fettcellene. Disse fettcellene blir tvunget til å formere seg, og resulterer dermed i fett- og vektøkning.

Så lenge vi fortsetter inntaket av kjemikalier, vil kroppen holde på fettet.
Disse kjemikaliene tilføres i form av plantevernmidler, kosmetikk, medisiner, tungmetaller, tilsetningsstoffer og syntetiske stoffer.

Millioner av liter med antibiotika blir injisert i dyr hvert år og våre frukt og grønnsaker blir bombardert med insektmidler og plantevernmidler!

Så vær bevisst! Spis økologisk! Bruk urter! Drikk masse rent vann!
Rens kroppen på cellenivå og ikke bare organer som ved oral detox. Fyll cellene med næringsrike ingredienser som skyller ut toksiner. Når giftene forsvinner ut av kroppen mister cellene egenskapene med å holde på disse avfalls- og fettstoffene.


Anbefaling: Bytt ut alle dine hudpleie produkter med disse "grønne" produktene. Vær bevisst på hva du putter på huden din! Det absorberes inn i blodbanen din, lagrer seg i fettceller, i blodårer, hjernen osv.. Gjør enkle grep og ta vare på din helse. HER

Du kan erfare økt energi, bedre humør, føle deg sunnere og hvem vil vel ikke det?

 

#helse #kosthold #utrens

Kommentarer

Iselin Renée

25.02.2015 kl. 11:05
Veldig fint innlegg :)

lykkebobla

25.02.2015 kl. 14:43
Takk ! blir så glad når jeg leser at flere velger og tror på økologisk...Trist at så mange ikke forstår at tilsetningsstoffer og kjemikaler påvirker helsen vår både når det gjelder fedme og det man kaller såkalte "livsstilsykdommer ". Jeg håper og tror at flere får øynene opp fremover. Bra innlegg :)

smartevalg

17.03.2015 kl. 07:09
Iselin Renée: Takk snille:)

smartevalg

17.03.2015 kl. 07:10
lykkebobla: Tusen takk, det betyr litt når det kommer fra deg! Ha en strålende dag:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits