Grønnsaksragu med svin og kylling

 



 

Du trenger: 

200 g pastinakk 

1 gul løk 

1 gul bete 

3 stenger selleri 

1 stor kålrot

3 fedd hvitløk

1 boks hakkede tomater

1 terning hønsebuljong 

2 klyper maldonsalt 

½  ts pepper

300 g strimlet svinebiff

1 kyllingkjøttdeig

5 ss rapsolje

 

 

Slik gjør du:

 

Skrell og kutt pastinakk, løk, kålrot, gul bete og stangselleri i 1 cm store biter.

Finhakk hvitløken, ha den i en vid gryte med 3 ss rapsolje og surr til den er gyllen.

Tilsett grønnsakene og surr noen minutter før du til setter de hermetiske tomatene.

Kok opp og tilsett hønsebuljongterningen, salt og pepper. La det koke under lokk på lav varme i 20 minutter. 

 

Fres kjøttet og kjøttdeigen i en panne og krydre med salt og pepper.

Ha kjøttet i gryten med grønnsakene og la alt koke sammen i noen minutter.

Toppes med hakket kruspersille eller gressløk.

Jeg lagde potetstappe til., men raguen kan serveres slik som den er også.


Bon appetitt.




 

 

 

 

 

#oppskrift #middag  

 

 

 

Kommentarer

Silje S. Lopez

09.02.2015 kl. 14:56
NAM ! Ser veldig godt ut :D

smartevalg

17.03.2015 kl. 07:05
Silje S. Lopez: Takker:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits