Enkel hjemmelaget Iskrem

 
Du trenger: 

2 bokser kokosmelk
4 ss kakaopulver
6 dadler
1 ts ekte vaniljepulver
1 dl proteinpulver med sjokoladesmak (Forever Living Ultra sjokolade brukte jeg)
1,5 banan

  

 

Slik gjør du:

Ta ut steinen av dadlene. Skjær opp den halve bananen i små biter. Ca rosin størrelse. Ha alle ingrediensene i en stor bolle og miks godt sammen med stavmikser. Ha i den finhakkede bananen tilslutt og rør bitene inn i røren.

 

Sett bollen i fryseboksen. Rør et par ganger i timen. Etter hvert som det fryser, rører du litt oftere. Skrap godt av kantene og rør inn, da fryser den fortere. Selve fryseprosessen tar noen timer, og tiden det tar varierer enormt fra fryser til fryser. Hos oss går det ca 4 timer. Her må du prøve deg frem. Du kan gjerne piske litt med skjeen mot slutten, da blir isen luftigere.

Hos oss spises isen gjerne litt før den fryser helt. Da er den best synes vi. Hva synes du?

Denne gangen blir nesten ferdig is, servert med fruktsalat.

Vel bekomme!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Iselin Renée

22.01.2015 kl. 14:40
Det må jeg prøve :)

smartevalg

25.01.2015 kl. 09:10
Iselin Renée: Ja gjør det, kjempe godt å ha god samvittighet, mens du spiser is:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits