Super enkle Snickers konfektOk, så firer jeg på at vi er et sukker fritt hus..

Minn mann kom hjem fra jobb på fredag og fortalte om noen nydelige konfekt han hadde fått smake.

Han skaffet oppskriften og guttungen gikk i gang. Resultatet ble helt nydelige "Snickers"

 

Oppskrift:

2,4 dl sukker

2,4 dl lys sirup

1 boks peanøtt smør

12 dl dl corn flakes

100 konfekt former

200 gr melkeskjokolade(Freia)

 

Smelt sirup og sukker. når dette så vidt bobler har du peanøttsmøret i og rører til en jevn røre. Knus korn flakes og hiv oppi røren. Fordel i formene og ha smeltet skjokolade over.

Mmmm, dette var godt altså!

Hvis jeg lager dem igjen, så vil jeg ha i litt mindre sukker, for jeg syntes de var vel søte, men det er smak og behag:)

 

#Snickers #konfekt #julekos #desember #sukker #advent #søndag #peanøtt #cornflakes #sjokolade #jul #julekonfekt #Freia #melkesjokolade #dessert #bake #hjemmelaget #heimelaga #peanøttsmør #mat #oppskrift #sukker #snop #godteri

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits