Halloween forberedelser!

Heisan.Jeg og minste mann har bestemt oss for å være hjemme på Halloween. DA skal vi skremme livskiten ut av unger og for så vidt voksne som kommer på døra her.

Her i huset har vi omfavnet denne tradisjonen.

Jeg var så heldig i min ungdom, at jeg fikk oppleve Halloween i Texas, USA.

Hjemme hos min vertsfamilie var det forberedelser i uker før selve kvelden - dette var svære greier for en ung jente som ALDRI hadde hørt om Halloween en gang. Husk at dette var over 20 år siden! - GULP, det er lenge det..

Mine barn er derfor vokst opp med at denne kvelden kler vi oss ut, og går knask eller knep, selv om jeg har tonet den kraftig ned for å passe inn her i lille Norge. Heldigvis begynner folk å hive seg på, og noen slipper seg faktisk løs også - det er gøy, synes jeg! Vi har blitt skemt noen ganger her i nabolaget, og det er knall gøy!

 

Han har bestemt seg for å være heks..?? og hva jeg ender opp som.. ja det får tiden vise, blir i alle fall blod og gørr!

Vi må jo ha noe #godteri til de ungene som tørr å komme på døra her, og vi begynte forberedelsene i går kveld. I år blir det rett og slett hjemmelagde, skumle marshmellowhoder.

 

 

Du trenger:

#Marshmellows og sugerør, vi valgte oransje siden det er temmelig obligatorisk på Halloween.

Spiselige farger på tusj, Panduro og Kreaktiv var utsolgt for sort tusj, så her måtte vi improvisere. Klippet av nesten hele tuppen på en tynn pensel, for å kunne tegne små detaljer.

På Panduro hadde de sort konditorfarge, "man tager det man haver"..

Obligatorisk kose stemning må til.. Var kanskje ikke helt i Halloween farger, men, men det ble kos likevel.

 

Så er det bare å la kreativiteten strømme: 

Noe svinn må mann regne med, selv på en mandagskveld, he he

 

Da håper jeg at det er nok snop til glade, håpefulle Knask eller Knep besøk,

Går vi tom så er vi jo ille ute...

Er du i gang med forberedelsene? Fortell..

Kommentarer

Mona

28.10.2014 kl. 16:16
Så kul ide, jeg har også lager litt pynt selv i år, fremgangsmåte og bilder har jeg på bloggen

smartevalg

28.10.2014 kl. 18:53
Mona: Så kjekt du likte det, jeg skal lese hos deg nå etterpå:)
Legg igjen en kommentar
smartevalg

Hei! ! Velkommen til min verden og min hverdag uten sukker. De 5 siste årene har jeg prøvd å leve helt uten raffinert sukker. Det er ikke lett. Jeg feiler innimellom, akkurat som alle andre. MEN: det er slik det er, jeg lar meg selv feile, så tar jeg meg sammen igjen, også fortsetter jeg å leve et søtt og godt liv uten det hvite sukkeret. Jeg håper du finner masse interessant å lese og spennende oppskrifter som du vil like å lage! Jeg setter stor pris på at du er innom, og jeg håper du vil bruke denne siden som ditt mat arkiv - slik som jeg gjør. Skriv gjerne noen ord til meg, om dine erfaringer om et liv uten sukker.

helgamaria@hotmail.no
Instagram smartevalg i hverdagen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits